Integrált online marketing egy ütős, szenvedélyes, profi csapattól. Friss szemlélet, innovatív megoldások, maximális együttműködés és folyamatos tanulás. Imádjuk a kreatív és izgalmas projekteket, lételemünk a kihívás. Mindez 100%-os odaadással és maximalizmussal párosul. A félmegoldás nálunk tabu.

péntek, április 28, 2017

Budapest Startup Safary események az irodánkban

Árpilis 21-én, a Budapest Startup Safary keretében a főváros egy startup fesztivállá változott, ahol a mi irodánk is helyszínt biztosított a programokhoz. Eye tracking workshopokat és előadásokat tartottunk a rendezvény keretében idelátogatóknak. Az eye tracking keretében a résztvevők egy élő, egy nap alatt lefolytatott szemkamerás kísérletben vehettek részt. A résztvevőkkel interaktívan végeztük el a teszteket, melynek köszönhetően valós élményt kaptak a vizsgálatról. E mellett a délelőtti eredményeket, észrevételeket webfejlesztő partnerünk a Creative Web Ideas kollégái beépítették a vizsgált oldalba és délután már a módosított felületen ismételhettük meg a teszteket. Ennek köszönhetően rögtön visszajelzést is kaptunk a felhasználóktól a módosítások eredményeiről élesben. A kiértékelő esettanulmányt hamarosan publikáljuk!Az eye-tracking tesztelések mellett három előadást tartottunk a fesztivál keretében, melyekre szintén nagy volt az érdeklődés.
Vendégelőadónk, Kiss Ákos, a Tudáspiac nevű online vállalkozásának lehetőségeiről mesélt, mely segítségével többek között virtuális iskolát, online kurzusokat hozhatsz létre, tehát akár pénzt is kereshetsz, miközben alszol. Az előadó leklesedése és a téma felcsigázta a jelen lévőket. :)


Varga Dorottya, kolléganőnk előadásában az online világ térhódításának köszönhetően megváltozott célcsoport kérdéseit járta körül. Mesélt többek között arról, hogyan érdemes manapság meghatároznunk a célcsoportot, és milyen digitális eszközöket vehetünk igénybe elérésük érdekében. Nem könnyű kérdés, amikor már az AB státusz és életkor meghatározás szinte semmit nem mond el egy vásárlóról. Dóri pedig mindezt lelkesen magyarázta a szép számban összegyűlt közönségnek.Buza Tamás, a Creative Web Ideas-tól a webdesign trendekbe vezette be a résztvevőket, példákkal illusztrálva, milyen a korszerű, felhasználóbarát, trendi weboldal napjainkban. Ez az előadás olyan népszerű volt, hogy a párhuzamos eye tracking vizsgálatra érkező vendégeinket is elcsábította.

A rendezvény közvetlen hangulatának köszönhetően mi is különleges napot töltöttünk az irodában, és nagyon örültünk neki, hogy az előadások után a vendégek továbbvitték a témákat beszélgetések formájában, és bátran kérdeztek előadóinktól. Reméljük, hogy a következő rendezvényünkön is hasonlóan nagy érdeklődésre számíthatunk majd, és sikerül még több vállalkozót vagy a szakma iránt érdeklődőt inspirálnunk. Mindenkinek köszönjük a részvételt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Marketing stratégia, előretervezés és agilitás dilemma

A célok nem változnak, az oda vezető út, ami rugalmasan alakul Az idei év minden marketingest szembesített azzal, hogy a jól bevált megoldás...

Punch Profil

Punch Projects szolgáltatások
Helyzetelemzes, tervezés, megvalósítás, folyamatos optimalizálás.

Punch Csomagok
Komplex csomagajánlatok azoknak, akik pontosan tudják, mit akarnak.

Szépség- és egészségiparra hangolva
Hatalmas verseny, bonyolult szabályozás, valódi kihívás az online marketingben.

Speciálisan webshopoknak
Elemzés, optimalizálás, egyedi projektek. A cél, hogy maximalizáljuk a profito

Kapcsolat

Telefon: +36 70 318 8213
E-mail: project@punchprojects.com
Cím: 1027 Budapest, Bem József tér 1. 3/26.