Integrált online marketing egy ütős, szenvedélyes, profi csapattól. Friss szemlélet, innovatív megoldások, maximális együttműködés és folyamatos tanulás. Imádjuk a kreatív és izgalmas projekteket, lételemünk a kihívás. Mindez 100%-os odaadással és maximalizmussal párosul. A félmegoldás nálunk tabu.

hétfő, augusztus 08, 2016

Sziasztok! Elindult a Punch Projects blogja!

A Punch Projects fiatal, agilis, tapasztalt vállalkozók közössége, akik élete így vagy úgy, de az online marketing körül forog. Mindannyian nagyon mások vagyunk, más kompetenciákkal, tudással rendelkezünk, emiatt tudunk egy igazán ütőképes kis csapatot alkotni.


Ráadásul most újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Elindítottuk a Puncs blogot, ahol folyamatosan frissülő cikkekkel, szakmai tartalmakkal várjuk majd ki az online marketing témákra szomjazó közönséget. Terveink szerint lesz itt (majdnem) minden, ami online: PPC, SEO, stratégia, webanalitika és persze az újdonságokról sem szeretnénk lemaradni!


És hogy kinek is ajánljuk ezt a blogot? A népszerű rigmussal élve: mindenkinek, aki szereti! Természetesen ez túlzás, ilyenre még véletlenül sem vállalkoznánk. Szóval, komolyra fordítva a szót, a blog tematikáját igyekszünk úgy alakítani, hogy hasznos és érthető tartalmakat találjon rajta az is, aki most ismerkedik az online marketinggel, de a tapasztaltabbak is rábukkanhassannak olyan cikkekre, amik után elégedetten csettinthetnek.

De persze ahogy mindenhol, itt is a puding próbája az evés! Látogass el hozzánk minden csütörtökön és ha úgy gondolod, hogy hasznos információkkal lettél gazdagabb, akkor iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket social csatornáinkon, hogy még véletlenül se maradj le az újdonságainkról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Marketing stratégia, előretervezés és agilitás dilemma

A célok nem változnak, az oda vezető út, ami rugalmasan alakul Az idei év minden marketingest szembesített azzal, hogy a jól bevált megoldás...

Punch Profil

Punch Projects szolgáltatások
Helyzetelemzes, tervezés, megvalósítás, folyamatos optimalizálás.

Punch Csomagok
Komplex csomagajánlatok azoknak, akik pontosan tudják, mit akarnak.

Szépség- és egészségiparra hangolva
Hatalmas verseny, bonyolult szabályozás, valódi kihívás az online marketingben.

Speciálisan webshopoknak
Elemzés, optimalizálás, egyedi projektek. A cél, hogy maximalizáljuk a profito

Kapcsolat

Telefon: +36 70 318 8213
E-mail: project@punchprojects.com
Cím: 1027 Budapest, Bem József tér 1. 3/26.